Moș Om Bun în sat sosește

200 de copii (clasele 0-VIII) de la sate din comuna Bahnea, Mureș îl vor primi pentru prima dată pe Moș Crăciun - Moș Om Bun încarcat cu cadouri (cozonaci, alimente, jucării, hăinuțe noi, rechizite) chiar la ei în sat în cadrul sărbătorii de tradiții și obiceuri pe care o vor organiza la căminul cultural pe 14 decembrie. Le vom duce copiilor și un brad pe care îl vom împodobi pentru sărbătoare și îl vom înconjura de cadouri. Valoarea medie a unui cadou este de 250 lei.

Moș Om Bun este fiecare dintre noi care donează pentru o parte din cadoul unui copil căruia vrem să îi aducem o bucurie.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

150 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Moș Om Bun în sat sosește

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

150 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

La aniversarea de 5 ani, Merci își donează ziua de naștere

Om Bun, în 5 ani, MERCI a reușit cu ajutorul tău să trimită copii de la sate mai departe la școală oferindu-le burse, a creat laboratoare de in

10,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
1.5% Complete