La aniversarea de 5 ani, Merci își donează ziua de naștere

 

Merci Charity Boutique Merci Charity Boutique

1.5% Complete
150 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
1
Donații

Om Bun, în 5 ani, MERCI a reușit cu ajutorul tău să trimită copii de la sate mai departe la școală oferindu-le burse, a creat laboratoare de informatică pentru ca orele de TIC să nu se mai facă pe hârtie, a renovat câteva școli de la sate și a oferit tratament stomatologic gratuit copiilor de la sate și copiilor bolnavi.

În noiembrie, Merci și prietenii MERCI împlinesc 5 ani de fapte bune pentru care vrem să îi sărbătorim cu o faptă bună: cadouri pentru 200 de copii din comuna Bahnea, Mureș unde îl vom duce pe Moș Om Bun încărcat cu cadouri și cu un brad adevărat, împodobit pentru sărbătoarea Crăciunului. 

Orice sumă donată devine parte din cadoul unui copil de la sat.

Merci, Om Bun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

200 de copii (clasele 0-VIII) de la sate din comuna Bahnea, Mureș îl vor primi pentru prima dată pe Moș Crăciun - Moș Om Bun încarcat cu cadouri (cozonaci, alimente, jucării, hăinuțe noi, rechizite).

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

14 Nov 2017