Cartea educațională "Dințică și regatul Zânei Merciluță"

Cartea prezintă cu farmec aventurile unui dinte de lapte pe nume Dințică spre regatul Zânei Merciluță, o zână a tuturor dințișorilor. În drumul lui către regat, el își face prieteni care îi fac călătoria mai frumoasă (Ursul Molar, Caninul Francez, Ogarul Incisiv, Prințesa Mia Gingia) și îl apără de personajele dulci și tentante care vor să îi facă rău (Vrăjitoarea Caria, Balaurul Tartru). Cartea conține și jocuri educaționale prin care copiii află despre importanța unui periaj dentar corect, frecvența cu care trebuie să facă periajul dentar, etc.

Aceasta este o carte pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani și are 32 de pagini.

Scopul acestei campanii este strângerea fondurilor pentru publicarea cărții.

Inițial vom publica 4000 de exemplare, din care 1500 vor merge către copii, cazuri medicale și cazuri sociale din comunități rurale sărace din NE țării, beneficiari ai proiectului “Zâna Merciluță”.

Pe termen lung, fondurile obținute din vânzarea cărții vor susține acțiunile cabinetului stomatologic mobil “Zâna Merciluță”.

În parteneriat cu Editura Nemira/colecția  cărți pentru copii Nemi. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,153 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Cartea educațională "Dințică și regatul Zânei Merciluță"

Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

1,153 RON

Suma:

2

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Echipa Inobox alearga pentru a oferi 50 de carti educationale copiilor de la sate

Echipa Inobox se implică voluntar de mai bine de 2 ani în activitatea de promovare online a Asociației Merci Charity. De asemenea, participăm proa

1,000 RON Target
575 RON Suma
13 Donatii
57.5% Complete

10 km pentru 50 de cărți "Dințică și regatul Zânei Merciluță" pentru copii de la sate

Alerg de 4 ani în competitii pentru a susține cauzele Merci Charity, în fiecare an pentru o alta cauză a asociației. De această dată, mi-am pro

1,000 RON Target
578 RON Suma
3 Donatii
57.8% Complete