Merci Charity Boutique

Merci Charity Boutique

Zâna Merciluţă - cabinet stomatologic mobil gratuit pentru copii

Zâna Merciluţă - cabinet stomatologic mobil gratuit pentru copii @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Zâna Merciluţă @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Zâna Merciluţă - cabinet stomatologic mobil gratuit pentru copii @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Zâna Merciluţă @ Inaugural Lion Dash 5K ~ 2018

LION Dash 5K este un cros dedicat studentilor noi, fostilor studenti si tutror membrilor comunitatii din State College Pennsylvania, Statele Unite, care va avea loc sambata, 25 august, ora 9:00.

Zâna Merciluţă @ BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Zâna Merciluţă @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Zâna Merciluţă @ Uniqa 10K & Family Run ~ 2017

Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI si propune urmatoarele curse:

Zâna Merciluţă @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2015
ORGANIZATORI ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB IN PARTENERIAT CU FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM SI PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI Adresa: Bucureşti, S
OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON
Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Pri