Raluca Rădulescu - Merci Charity Boutique

Hai să redăm zâmbetul copiilor de ziua mea! Let's help children smile again for my birthday!

290 RON Donatii stranse
29% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor și să-i vezi ZÂMBIND! Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie și să îi ajutăm pe copii să zâmbească din nou.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face la 30 de ani este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Nothing is more wonderful than spreading joy to the ones in need and see them SMILING! This year I deceided to donate my birthday to a cause very dear to me and help children smile again.

The best gift you could give me at 30 years old is to be next to me and, instead of a present, donate the money to this charity.

Together we are kinder!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

3 Donatii

26 Sep 2019

Anonymous

100 RON
La multi ani, Ralu, si felicitari pentru initiativa!!
26 Sep 2019

Anonymous

40 RON
21 Sep 2019