Liliana I - Merci Charity Boutique

Daruiesc ziua mea

565 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, cabinetul stomatologic mobil "Zâna Merciluță" care asigură profilaxie orală și tratament stomatologic gratuit copiilor de la sate și copiilor cu afecțiuni oncologice.

Website: www.zanamerciluta.ro 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

7 Donatii

Anonymous

50 RON
20 Aug 2019

Anonymous

50 RON
19 Aug 2019

Anonymous

60 RON
13 Aug 2019

Anonymous

100 RON
13 Aug 2019

Anonymous

105 RON
13 Aug 2019

Anonymous

150 RON
Pentru un soare, cu mult drag!
12 Aug 2019

Anonymous

50 RON
12 Aug 2019