Merci Charity Boutique - Merci Charity Boutique

La aniversarea de 5 ani, Merci își donează ziua de naștere

150 RON Donatii stranse
1.5% Complete
10,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Om Bun, în 5 ani, MERCI a reușit cu ajutorul tău să trimită copii de la sate mai departe la școală oferindu-le burse, a creat laboratoare de informatică pentru ca orele de TIC să nu se mai facă pe hârtie, a renovat câteva școli de la sate și a oferit tratament stomatologic gratuit copiilor de la sate și copiilor bolnavi.

În noiembrie, Merci și prietenii MERCI împlinesc 5 ani de fapte bune pentru care vrem să îi sărbătorim cu o faptă bună: cadouri pentru 200 de copii din comuna Bahnea, Mureș unde îl vom duce pe Moș Om Bun încărcat cu cadouri și cu un brad adevărat, împodobit pentru sărbătoarea Crăciunului. 

Orice sumă donată devine parte din cadoul unui copil de la sat.

Merci, Om Bun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Moș Om Bun în sat sosește

200 de copii (clasele 0-VIII) de la sate din comuna Bahnea, Mureș îl vor primi pentru prima dată pe Moș Crăciun - Moș Om Bun încarcat cu cadouri (cozonaci, alimente, jucării, hăinuțe noi, rechizite) chiar la ei în sat în cadrul sărbătorii de tradiții și obiceuri pe care o vor organiza la căminul cultural pe 14 decembrie. Le vom duce copiilor și un brad pe care îl vom împodobi pentru sărbătoare și îl vom înconjura de cadouri. 

Moș Om Bun este fiecare dintre noi care donează pentru o parte din cadoul unui copil căruia vrem să îi aducem o bucurie.  

 

 

1 Donatii

Anonim Anonim

150 RON
14 Nov 2017