Team Happy Feet - Merci Charity Boutique

Zâmbetul e contagios

501 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei tu, asa-i ca zambetul e contagios? Plus ca e sanatos si asta ne dorim si noi pentru copiii aflati in grija Merci Charity Boutique: sa obtina si ei un zambet sanatos! :-) Noi suntem echipa Happy Feet si vom alerga pe 15 octombrie pentru copiii ce au nevoie de tratamente dentare insa nu si le permit. Parol ca e simplu si chiar face diferenta sa donezi cat de putin. 

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

5 Donatii

Anonymous

129 RON
13 Oct 2017
12 Oct 2017

Donator Anonim

112 RON
09 Oct 2017
100 RON
09 Oct 2017
09 Oct 2017