Raluca Negulescu - Balaci - Merci Charity Boutique

30 de zâmbete de copil pentru 30 de ani

1,535 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cum se apropie vertiginos momentul trecerii pragului de 30 de ani, am decis să-mi donez ziua de naștere pentru a contribui la magia de a o aduce pe Zâna Merciluță în Ferentari.

Și ce înseamnă că îmi donez ziua de naștere? Adică voi, toți oamenii dragi mie, în loc să vă stresați cu cadouri și alte nebunii, nu faceți altceva decât să donați orice sumă doriți pentru a schimba în bine viețile unor copii care provin din familii foarte sărace din Ferentari.

Anul acesta cadoul pe care mi-l doresc constă în zâmbetele a 30 de copii care participă la activitățile Clubului de Educație Alternativă. Zâmbetele vor fi strălucitoare pentru că Zâna Merciluță de la Merci Charity Boutique va veni cu caleașca contemporană (un cabinet stomatologic mobil) și le va oferi gratuit o consultație cu diagnosticare, o curățare profesionistă și un set cu periuță, pastă de dinți, precum și instrucțiuni de periaj corect.

www.zanamerciluta.ro

www.facebook.com/PolicyCenter

 

English

30 children smiles for 30 years

Coming close to my 30th year of existence, I decided not to panic, but to donate my birthday to contribute to the magic brought by Merciluta Fairy in Ferentari (a dental hygiene program for children from poor communities). 

What does it mean to donate my birthday? It means that you, dearest friends from Romania and aorund the world, instead of bothering to buy presents for me, you donate any amount you desire to change for the better the lives of children from poor families, kids I’ve been working with and for in the past 7 years.

This year the present I wish the most consists in 30 smiles of children who attend the activities of the Alternative Education Club. Their smiles will shine even more because Merciluta Fairy from Merci Charity Boutique will arrive in Ferentari in its contemporary carriage (a mobile stomatological unit) and she will offer free consultations, professional cleaning and a prevention set (toothbrush and toothpaste) to each of the 30 children this campaign supports.

It would be a perfect birthday if you could donate for this cause. Thank you!

www.zanamerciluta.ro

www.facebook.com/PolicyCenter


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

10 Donatii

31 Oct 2017

Ionuț Oprea

55 RON
08 Sep 2017
05 Sep 2017
05 Sep 2017
05 Sep 2017
La multi ani buni, Raluca!
05 Sep 2017

Adina & Mircea

200 RON
05 Sep 2017
04 Sep 2017

Mara & Iris

200 RON
03 Sep 2017

Anonymous

500 RON
Spor in toate !!
01 Sep 2017