Catalina Tudose - Merci Charity Boutique

Daruiesc sanatate copiilor alaturi de voi/Together we offer health to children

1,300 RON Donatii stranse
86.666666666667% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Anul acesta vreau sa imi sarbatoresc altfel ziua alaturi de voi.

Cadoul pe care poate v-ati gandit sa mi-l oferiti, as prefera sa se indrepte catre un proiect pe care il urmaresc de ceva timp si vreau sa il sustinem. 

“Zana Merciluta” este un cabinet stomatologic mobil unde copii de la sate si cu copii cu diverse afectiuni primesc tratament gratuit.Vreau sa le sprijim pe fete sa ajunga cu Zana Merciluta in cat mai multe sate. In medie, tratamentul stomatologic al unui copil din proiect este 90 de lei.

 

EN

Dear friends,

This year, I want to celebrate my birthday in a different manner.

I would like to propose you to transform the gift you maybe thought giving, in a Good Deed by supporting a project I follow for some time now, and which I want to support with your help.  

“Zana Merciluta” is a mobile dental cabinet where children from poor rural areas and children with various illness receive free dental treatment and dental hygiene products.

I want to support Zana Merciluta team to reach many more children. The average price for dental treatment for a child is 90 lei (20 eur).  

Supporting this project would be the best gift! Thank you!

EUR Account: RO82RNCB0074129193980003

SWIFT : RNCB RO BU

Asociatia Merci Charity Boutique 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

7 Donatii

Laaaa mulți ani Cataaaaa!
27 May 2017
La Multi Ani!!
27 May 2017

Anonymous

100 RON
27 May 2017
26 May 2017

Anonymous

300 RON
Sa va bucurati!
25 May 2017

Anonymous

150 RON
21 May 2017
La multi ani mami!
20 May 2017