Sorin Bratu - Merci Charity Boutique

Anul acesta alerg din nou pentru Zana Merciluta

705 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Doresc sa o sprijin pe Zâna Merciluță în efortul ei de a oferi tratament stomatologic gratuit şi de a derula acţiuni de prevenţie stomatologică copiilor din comunităţi sărace din Moldova (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui) prin vizite lunare, iar în Bucureşti copiilor de la Institutul Oncologic Bucureşti şi copiilor din centre sociale.                                                                                                             

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și aș aprecia dacă veţi spune mai departe si altora despre Merci Charity Boutique si faptele lor bune.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

6 Donatii

12 May 2017
12 May 2017
12 May 2017

Anonymous

30 RON
Bafta Sorin!
12 May 2017
10 May 2017
09 May 2017