Anita Butolo - Merci Charity Boutique

Dorinta de ziua mea

1,135 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei in curand implinesc 33 de ani. Pentru ca am fost deja intrebata de unii dintre voi ce imi doresc de ziua mea, m-am tot gandit si mi-am dat seama ca am tot ce mi-as putea dori: copilasi sanatosi, sot iubit, colegi de serviciu minunati, vecini de treaba. 

Asa ca anul acesta as vrea sa impart fericirea mea cu beneficiarii programului Zana Maseluta din cadrul Merci Charity Boutique, copilasi din medii defavorizate care pot beneficia de tratamente stomatologice la cabinetul mobil al asociatiei.

Zambetul lor este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face anul acesta.

La multi ani si la cat mai multe zambete!

Cu drag,

Anita B.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

7 Donatii

La mulți ani !!!
06 Apr 2017
06 Apr 2017
La multi ani!
06 Apr 2017

Colegele de serviciu

550 RON
La multi ani!
06 Apr 2017
Felicitari pentru initiativa!
02 Apr 2017
30 Mar 2017
La mulți ani!
28 Mar 2017