Dorinta de ziua mea

 

Anita Butolo Merci Charity Boutique

100% Complete
1,135 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Dragii mei in curand implinesc 33 de ani. Pentru ca am fost deja intrebata de unii dintre voi ce imi doresc de ziua mea, m-am tot gandit si mi-am dat seama ca am tot ce mi-as putea dori: copilasi sanatosi, sot iubit, colegi de serviciu minunati, vecini de treaba. 

Asa ca anul acesta as vrea sa impart fericirea mea cu beneficiarii programului Zana Maseluta din cadrul Merci Charity Boutique, copilasi din medii defavorizate care pot beneficia de tratamente stomatologice la cabinetul mobil al asociatiei.

Zambetul lor este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face anul acesta.

La multi ani si la cat mai multe zambete!

Cu drag,

Anita B.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

La mulți ani !!!
06 Apr 2017
06 Apr 2017
La multi ani!
06 Apr 2017

Colegele de serviciu

550 RON
La multi ani!
06 Apr 2017
Felicitari pentru initiativa!
02 Apr 2017
30 Mar 2017
La mulți ani!
28 Mar 2017