Daniel Spoiala - Merci Charity Boutique

Alerg pentru ca vreau sa ajut/ I run because I want to help

955 RON Donatii stranse
95.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cei care ma cunosc destul de bine, stiu ca fumatul meu nu face casa buna cu alergatul.

De data asta, am decis sa il las pe "Nu, nu vreau sa fac asta" deoparte si sa fac o cursa frumoasa de 10,5km pe 2 aprilie ca sa ii pot sprijini pe copii. Este vorba despre copii de la sate si copii de la Institutul Oncologic Bucuresti care au nevoie de tratament stomatologic si pe care il vor primi gratuit cu ajutorul nostru.

Mi-am propus sa strang impreuna cu voi 1000 lei, bani cu care putem asigura tratament stomatologic pentru 20 de copii prin proiectul Zana Merciluta al asociatiei Merci Charity Boutique.

Cred ca in prietenie, in a oferi ajutor celorlalti si in fapte bune!

EN

Those who know we, already know that my smoking habit doesn't go well with running. 

This time, I decided to put the "NO, I don't want to do this" aside and run 10,5km on April 2nd to support kids. It's about kids from villages and kids from the Institute of Oncology who need free dental treatment which WE could support.

My objective is: 1000 lei/250 euro with your help, funds which can help Merci Charity Boutique association in offering free dental treatment for 20 kids through Zana Merciluta project.

I believe in friendship, in helping others and in good deeds.

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

10 Donatii

La multi ani de fapte bune! :)
31 Mar 2017

Anonymous

75 RON
31 Mar 2017
150 RON
La multi ani, Daniel!
29 Mar 2017
And doubling my original donation because I am running late to the party!
25 Mar 2017
Happy Birthday my friend! :D
25 Mar 2017
Wishing you a happy birthday and hoping you get close to your goal.
25 Mar 2017
20 Mar 2017
23 Feb 2017

Cristian Bulumac

150 RON
20 Feb 2017

Cristian Manoiu

75 RON
20 Feb 2017