Susţine-mă ca să construim grupuri sanitare la şcoli de la sat!

 

Sorin Bratu Merci Charity Boutique

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Sunt Sorin şi anul acesta alerg pentru a-i ajuta pe prietenii de la Merci Charity Boutique care doresc să construiască grupuri sanitare pentru şcoli din trei sate din judeţul Mureş pentru a le oferi copiilor condiţii decente de învăţare. 

Mulţumesc tuturor pentru donaţii, încurajări şi apreciez dacă veţi spune mai departe şi altora despre Merci Charity Boutique şi faptele lor bune.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

În câteva şcoli de la sat, situate în judeţul Mureş, cei mici au dorinţa de învăţare, dar lipsesc condiţii decente (de ex. grupuri sanitare) şi multe dintre materialele necesare învăţării.

Ne dorim să le oferim acestor copii strictul necesar pentru a învăţa.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 15 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

5 Donații

14 May 2016
13 May 2016
12 May 2016
12 May 2016
12 May 2016