Echipa 3awesome - Merci Charity Boutique

Ţară, ţară, BE AWESOME şi hai la joacă! Şi la semi-maraton!

483 RON Donatii stranse
32.2% Complete
1,500 RON Target
6 Donatii

 

Ioana, Alex şi Claudiu, pe scurt 3awesome - acesta este numele sub care sprijinim proiectul "Ţară, ţară, vreau la joacă!"

Credem că fără joacă viaţa noastră a tuturor ar fi mai tristă, fie că suntem mici sau mari, de aceea susţinem acest proiect ce îşi propune să aducă mai multe zâmbete pe feţele celor din jur, prin construirea de locuri de joacă.

Proiectul beneficiază de susţinerea asociaţiei Merci Charity Boutique, dar poţi fi AWESOME alături de noi şi să ne susţii cauza printr-o simplă donaţie.

Aşa că Ţară, ţară, BE AWESOME şi hai la joacă! Şi la semi-maraton!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Ţară, ţară, vreau la joacă!

Alergăm ca să construim locuri de joacă pentru copii.

Vrem să ajutăm copiii să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, copilăria. Ne propunem să creăm locuri de joacă, pentru început în Bucureşti, locuri simple şi frumoase, cu topogan, leagăne şi mese numai bune de folosit la desenat. Un loc în care copiii să se întâlneasca, să se joace şi în care să fie în siguranţă.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

6 Donatii

Go go go!
12 mai 2016
Succes maxim dragilor! Keep inspiring! :)
11 mai 2016

Anonymous

30 RON
29 apr 2016

Anonymous

40 RON
:) bafta!!! Hai Claudiu, hai ca poti!!!
27 apr 2016
Felicitari pentru initiativa si mult succes cu primul semi. O sa merite!
25 apr 2016

Monica :)

30 RON
Succes dragilor! Sunteti pupati! :)
25 apr 2016