Gesturi mici pentru zâmbete mari

 

Unique Team Relay Merci Charity Boutique

22% Complete
330 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații

Suntem Unique Team Relay şi vom alerga la semi-maratonul OMV Petrom din mai 2016 susţinând proiectul  "Ţară, ţară, vreau la joacă!” care urmăreşte construcţia unui loc de joacă pentru copilaşi!

Proiectul susţinut de asociaţia Merci Charity Boutique are ca scop să îi fac pe copii să zâmbească şi să se joace mai mult.

Vă invităm să vă alăturaţi şi să ne susţineţi printr-o donaţie!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Alergăm ca să construim locuri de joacă pentru copii.

Vrem să ajutăm copiii să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, copilăria. Ne propunem să creăm locuri de joacă, pentru început în Bucureşti, locuri simple şi frumoase, cu topogan, leagăne şi mese numai bune de folosit la desenat. Un loc în care copiii să se întâlneasca, să se joace şi în care să fie în siguranţă.

 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

3 Donații

26 Apr 2016
150 RON
Mult succes! La cat mai multe donatii si km alergati! Go go go!
21 Apr 2016

Anonim

150 RON
20 Apr 2016