Imi daruiesc ziua de nastere educatiei copiilor

 

Lacramioara Serbanoiu Merci Charity Boutique

100% Complete
700 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Sustin proiectul MERCI AFTER-SCHOOL SOCIAL, un proiect de prevenire a abandonului scolar pentru 15 copii din familii mai putin favorizate din Bucuresti. Va cer ajutorul pentru a sustine IMPREUNA dreptul acestor copii la o educatie adecvata.

Va invit ca anul acesta, de ziua mea de nastere pe care o sarbatoresc pe 5 noiembrie, sa donati acestui proiect banutii cu care ati fi cumparat un cadou pentru mine.   

Binele se intoarce intotdeauna, poate nu imediat, dar se intoarce. Si se intoarce inzecit! Haideti sa facem impreuna o fapta buna. MERCI!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

MERCI After-school social este un proiect educaţional de prevenire a abandonului şcolar pentru copii din familii, cazuri sociale din Bucureşti şi copii cu afecţiuni oncologice de la Institutul Oncologic Bucureşti. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

La multi ani, OM frumos!!
05 Nov 2015

Anonymous

50 RON
29 Oct 2015

Anonymous

100 RON
22 Oct 2015
14 Oct 2015