Alerg pentru copii!

 

Ioan Cocan Merci Charity Boutique

30% Complete
450 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
2
Donații

I-am intalnit pe cativa din copiii de la Institutul Oncologic. Sunt din toate colturile tarii, unii din familii care nu pot sta cu ei din motive materiale. Sunt singuri in fata unei boli dure.

Haideti sa ii ajutam cu un zambet


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

ORGANIZATORI ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB IN PARTENERIAT CU FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM SI PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI Adresa: Bucureşti, Str. Atena, nr. 20, sector 1 E-mail: info@abrc.ro Site eveniment: www.bucharest-marathon.com Site-uri organizatie: www.abrc.ro, www.voluntarinsport.ro DATA SI LOCATIA: Bucuresti, punct de start și sosire Piata Constitutiei, sambata 3 si duminica

 

2 Donații

150 RON
Go Jon!
26 Sep 2015
300 RON
Bafta!
26 Sep 2015