Alerg pentru Zana Merciluta

 

Rodica Bivolaru Merci Charity Boutique

57.5% Complete
575 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Ultimul an a fost un an al schimbarilor, un an dedicat altor persoane decat mie.

Pe 4 octombrie voi alerga pentru pentru copiii de la Institutul oncologic ce au nevoie de tratamente dentare. Ajuta-ma sa ii ajut, doneaza un zambet.

Iti multumesc.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

ORGANIZATORI ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB IN PARTENERIAT CU FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM SI PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI Adresa: Bucureşti, Str. Atena, nr. 20, sector 1 E-mail: info@abrc.ro Site eveniment: www.bucharest-marathon.com Site-uri organizatie: www.abrc.ro, www.voluntarinsport.ro DATA SI LOCATIA: Bucuresti, punct de start și sosire Piata Constitutiei, sambata 3 si duminica

 

5 Donații

100 RON
01 Oct 2015
Mult succes !
16 Sep 2015
150 RON
08 Sep 2015
07 Sep 2015
Spor sa-ti atingi obiectivele!
07 Sep 2015