Dr. Eliza Stan - Merci Charity Boutique

Îmi dăruiesc ziua pentru tratamentul stomatologic al copiilor de la sate

580 RON Donatii stranse
29% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: caabinetul stomatologic mobil Zâna Merciluță.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză pentru care fac voluntariat încă din 2018.

Poți vedea acțiunile din proiect pe www.zanamerciluta.ro si facebook.com/zanamerciluta

Raportul anual al proiectului este disponibil pe: http://zanamerciluta.ro/am-publicat-raportul-anual-al-actiunilor-cabinetului-stomatologic-mobil-zana-merciluta/


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Zâna Merciluţă - cabinet stomatologic mobil gratuit pentru copii

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

6 Donatii

Bibi & Bubu

105 RON
La mulți ani copil frumos!
14 mar 2020

Ocular

50 RON
La multi ani! Cea mai tare Zana!
07 mar 2020
Pentru medicul cu cea mai mare inima.
06 mar 2020

Anonymous

100 RON
05 mar 2020
Sa'ti dea Doamne-Doamne tot ce'i mai bun, Zana frumoasa! ❤❤❤
05 mar 2020
Sa îți fie de folos!
04 mar 2020