Cartea educațională "Dințică și regatul Zânei Merciluță"

Cartea prezintă cu farmec aventurile unui dinte de lapte pe nume Dințică spre regatul Zânei Merciluță, o zână a tuturor dințișorilor. În drumul lui către regat, el își face prieteni care îi fac călătoria mai frumoasă (Ursul Molar, Caninul Francez, Ogarul Incisiv, Prințesa Mia Gingia) și îl apără de personajele dulci și tentante care vor să îi facă rău (Vrăjitoarea Caria, Balaurul Tartru). Cartea conține și jocuri educaționale prin care copiii află despre importanța unui periaj dentar corect, frecvența cu care trebuie să facă periajul dentar, etc.

Aceasta este o carte pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani și are 32 de pagini.

Scopul acestei campanii este strângerea fondurilor pentru publicarea cărții.

Inițial vom publica 4000 de exemplare, din care 1500 vor merge către copii, cazuri medicale și cazuri sociale din comunități rurale sărace din NE țării, beneficiari ai proiectului “Zâna Merciluță”.

Pe termen lung, fondurile obținute din vânzarea cărții vor susține acțiunile cabinetului stomatologic mobil “Zâna Merciluță”.

În parteneriat cu Editura Nemira/colecția  cărți pentru copii Nemi. 

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

0

Raised:

0 RON

Fundraising events

Benefiting:: Cartea educațională "Dințică și regatul Zânei Merciluță"

Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI.

0 RON

Raised:

2

Supporters:
0 Donations

Fundraising pages

10 km pentru 100 de carti "Dintica si regatul Zanei Merciluta" pentru copii de la sate

Am inceput sa alerg in competitii pentru a sustine cauzele Merci Charity. Asta se intampla in urma cu 4 ani si de atunci alerg in fiecare an pentru al

3,500 RON Target
0 RON Raised
0 Donations
0% Complete