Merci Charity Boutique

Merci Charity Boutique

MERCI After-school social

Status: Inchis

MERCI After-school social este un proiect educaţional de prevenire a abandonului şcolar pentru copii din familii, cazuri sociale din Bucureşti şi copii cu afecţiuni oncologice de la Institutul Oncologic Bucureşti. 

 

[ Show more ]

1,996 RON

Sumă:

1

Galantomi:

19

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Printr-un program zilnic (L-V) împărţit pe două grupe (0-IV şi V-VIII), cu un profesor angajat şi cu sprijinul a minim 2 voluntari, pe lângă temele pentru şcoală,  copiii (10-15) vor participa şi la activităţi care să le descopere şi să le dezvolte creativitatea. Copiii primesc o masă caldă/zi, haine, rechizite şi jucării.

În anul şcolar 2014-2015 am pilotat acest program cu 4 copii, cu vârste între 6 şi 15 ani, din familii cazuri sociale din cartierele Ferentari şi Rahova. Toţi copiii şi-au îmbunătăţit rezultatele şcolare, unul dintre copii reuşind să scadă de la 4 corigenţe la una, la limba română (examen pe care l-a luat cu media 6.50 şi să treacă în clasa a VI-a) şi abilităţile sociale. La activităţi au participat în mod constant 4 voluntari.

Datorită creşterii numărului de copii care doresc să participe la program şi a rezultatelor bune obţinute la ediţia pilot, ne dorim să extindem acest proiect pentru 15 copii.