Daniela Staicu - Merci Charity Boutique

10 km pentru 100 de carti "Dintica si regatul Zanei Merciluta" pentru copii de la sate

0 RON Donatii stranse
0% Complete
3,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput sa alerg in competitii pentru a sustine cauzele Merci Charity. Asta se intampla in urma cu 4 ani si de atunci alerg in fiecare an pentru alta cauza.

De aceasta data, mi-am propus sa alerg 10km la cursa Uniqa si sa strang fonduri, prin amabilitatea si sustinerea prietenilor si cunoscutilor mei pentru ca 100 de copii de la sate sa o primeasca gratuit. 

Cu fiecare kilometru, voi avea in ghiozdan inca 10 carti pentru ei.

O carte costa 35 lei. 

Multumesc pentru sustinere!

Va port cu mine in gand inca de la startul cursei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Cartea educațională "Dințică și regatul Zânei Merciluță"

Cartea prezintă aventurile unui dinte de lapte, Dințică spre regatul Zânei Merciluță și vânzarea ei va susține cabinetului stomatologic mobil “Zâna Merciluță”.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!