Daruiesc sanatate copiilor alaturi de voi/Together we offer health to children

 

Catalina Tudose Merci Charity Boutique

86.666666666667% Complete
1,300 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
7
Donations

Dragi prieteni,

Anul acesta vreau sa imi sarbatoresc altfel ziua alaturi de voi.

Cadoul pe care poate v-ati gandit sa mi-l oferiti, as prefera sa se indrepte catre un proiect pe care il urmaresc de ceva timp si vreau sa il sustinem. 

“Zana Merciluta” este un cabinet stomatologic mobil unde copii de la sate si cu copii cu diverse afectiuni primesc tratament gratuit.Vreau sa le sprijim pe fete sa ajunga cu Zana Merciluta in cat mai multe sate. In medie, tratamentul stomatologic al unui copil din proiect este 90 de lei.

 

EN

Dear friends,

This year, I want to celebrate my birthday in a different manner.

I would like to propose you to transform the gift you maybe thought giving, in a Good Deed by supporting a project I follow for some time now, and which I want to support with your help.  

“Zana Merciluta” is a mobile dental cabinet where children from poor rural areas and children with various illness receive free dental treatment and dental hygiene products.

I want to support Zana Merciluta team to reach many more children. The average price for dental treatment for a child is 90 lei (20 eur).  

Supporting this project would be the best gift! Thank you!

EUR Account: RO82RNCB0074129193980003

SWIFT : RNCB RO BU

Asociatia Merci Charity Boutique 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donations

Laaaa mulți ani Cataaaaa!
27 May 2017
La Multi Ani!!
27 May 2017

Anonymous

100 RON
27 May 2017
26 May 2017

Anonymous

300 RON
Sa va bucurati!
25 May 2017

Anonymous

150 RON
21 May 2017
La multi ani mami!
20 May 2017