Anul acesta alerg din nou pentru Zana Merciluta

 

Sorin Bratu Merci Charity Boutique

100% Complete
705 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Doresc sa o sprijin pe Zâna Merciluță în efortul ei de a oferi tratament stomatologic gratuit şi de a derula acţiuni de prevenţie stomatologică copiilor din comunităţi sărace din Moldova (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui) prin vizite lunare, iar în Bucureşti copiilor de la Institutul Oncologic Bucureşti şi copiilor din centre sociale.                                                                                                             

Multumesc tuturor pentru donații, încurajări și aș aprecia dacă veţi spune mai departe si altora despre Merci Charity Boutique si faptele lor bune.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

6 Donații

12 May 2017
12 May 2017
12 May 2017

Anonymous

30 RON
Bafta Sorin!
12 May 2017
10 May 2017
09 May 2017