Vreau sa ii ajut pe copiii de la sat sa primeasca tratament stomatologic

 

Sorin Bratu Merci Charity Boutique

100% Complete
555 RON
Donations raised
500 RON
Target
5
Donations

Anul acesta voi alerga pentru ca Zana Merciluta sa ii poata ajuta pe copiii de la sate sa aiba parte de tratamente stomatologice.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si as aprecia dacă veţi spune mai departe si altora despre Merci Charity Boutique si faptele lor bune.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donations

Cristina Nicolescu

150 RON
08 Oct 2016
08 Oct 2016
08 Oct 2016
07 Oct 2016
07 Oct 2016