Sorin Bratu - Merci Charity Boutique

Susţine-mă ca să construim grupuri sanitare la şcoli de la sat!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Sorin şi anul acesta alerg pentru a-i ajuta pe prietenii de la Merci Charity Boutique care doresc să construiască grupuri sanitare pentru şcoli din trei sate din judeţul Mureş pentru a le oferi copiilor condiţii decente de învăţare. 

Mulţumesc tuturor pentru donaţii, încurajări şi apreciez dacă veţi spune mai departe şi altora despre Merci Charity Boutique şi faptele lor bune.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

MERCI la sat: Bai decente pentru scolile de la sat

În câteva şcoli de la sat, situate în judeţul Mureş, cei mici au dorinţa de învăţare, dar lipsesc condiţii decente (de ex. grupuri sanitare) şi multe dintre materialele necesare învăţării.

Ne dorim să le oferim acestor copii strictul necesar pentru a învăţa.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

5 Donatii

14 mai 2016
13 mai 2016
12 mai 2016
12 mai 2016
12 mai 2016