Ioana Rengle - Merci Charity Boutique

Gesturile mici aduc zâmbete mari

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Ioana şi voi alerga la semi-maratonul OMV Petrom din mai 2016 susţinând proiectul  “Ţară, ţară, vreau la joacă!” care urmăreşte construcţia unui loc de joacă pentru copilaşi!

Proiectul susţinut de asociaţia Merci Charity Boutique are ca scop să îi facă pe copii să zâmbească şi să se joace mai mult.

Vă invităm să vă alăturaţi şi să ne susţineţi printr-o donaţie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

Ţară, ţară, vreau la joacă!

Alergăm ca să construim locuri de joacă pentru copii.

Vrem să ajutăm copiii să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, copilăria. Ne propunem să creăm locuri de joacă, pentru început în Bucureşti, locuri simple şi frumoase, cu topogan, leagăne şi mese numai bune de folosit la desenat. Un loc în care copiii să se întâlneasca, să se joace şi în care să fie în siguranţă.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

4 Donatii

For the win !

100 RON
12 mai 2016

Angela Curpan

100 RON
05 mai 2016

Staff tehnic

100 RON
Bafta! See u at Start!
27 apr 2016

Georgeta & Gogutzu

100 RON
Spatele drept, bazinu-n fata, genunchii sus, ochii larg deschiși si zâmbet larg... Personal best < 1:50:00 este garantat. Vom fi alături de tine la start. P.S... Ufffff, colanții...
22 apr 2016