Valentin Corodescu - Merci Charity Boutique

Ofera mai mult cand ai mai putin

285 RON Donatii stranse
57% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In decembrie 2015 l-am ajutat pe “Mos Craciun la sat” si am interactionat direct cu o parte dintre acesti copii (aprox. 200). S-au bucurat foarte mult de darurile primite.

Impreuna cu voi, vara asta vreau sa le oferim un cadou de durata: Hai sa punem cateva hartii una peste alta si sa le construim toaletele in scoli.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

MERCI la sat: Bai decente pentru scolile de la sat

În câteva şcoli de la sat, situate în judeţul Mureş, cei mici au dorinţa de învăţare, dar lipsesc condiţii decente (de ex. grupuri sanitare) şi multe dintre materialele necesare învăţării.

Ne dorim să le oferim acestor copii strictul necesar pentru a învăţa.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

5 Donatii

Anonymous

75 RON
Te sustinem, pe tine si cauza. Irina si Teo
12 mai 2016
succes!
09 mai 2016

Nicoleta Harbuz

75 RON
09 mai 2016
09 mai 2016
09 mai 2016