Adina Maria Georgescu - Merci Charity Boutique

Alerg pentru copii

300 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca si anul trecut, alerg pentru copii.

Alerg pentru ca 600 de copii sa poata invata in conditii decente.

Insa anul acesta, am acceptat o provocare mare: voi alerga 21 de km la semi-maraton si sper sa ma sustineti ca sa termin cu bine aceasta provocare si impeuna sa construim o fapta buna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

MERCI la sat: Bai decente pentru scolile de la sat

În câteva şcoli de la sat, situate în judeţul Mureş, cei mici au dorinţa de învăţare, dar lipsesc condiţii decente (de ex. grupuri sanitare) şi multe dintre materialele necesare învăţării.

Ne dorim să le oferim acestor copii strictul necesar pentru a învăţa.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

1 Donatii

Teodora Georgescu

300 RON
16 mai 2016