Lacramioara Serbanoiu - Merci Charity Boutique

Imi daruiesc ziua de nastere educatiei copiilor

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sustin proiectul MERCI AFTER-SCHOOL SOCIAL, un proiect de prevenire a abandonului scolar pentru 15 copii din familii mai putin favorizate din Bucuresti. Va cer ajutorul pentru a sustine IMPREUNA dreptul acestor copii la o educatie adecvata.

Va invit ca anul acesta, de ziua mea de nastere pe care o sarbatoresc pe 5 noiembrie, sa donati acestui proiect banutii cu care ati fi cumparat un cadou pentru mine.   

Binele se intoarce intotdeauna, poate nu imediat, dar se intoarce. Si se intoarce inzecit! Haideti sa facem impreuna o fapta buna. MERCI!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Merci Charity Boutique

Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Proiecte în derulare:

Sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate din zone rurale și din București).

EducaţieMERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

 

MERCI After-school social

MERCI After-school social este un proiect educaţional de prevenire a abandonului şcolar pentru copii din familii, cazuri sociale din Bucureşti şi copii cu afecţiuni oncologice de la Institutul Oncologic Bucureşti. 

 

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

La multi ani, OM frumos!!
05 nov 2015

Anonymous

50 RON
29 oct 2015

Anonymous

100 RON
22 oct 2015

Lacramioara Serbanoiu

200 RON
14 oct 2015