Alerg pentru Zana Merciluta

 

Peter Barta Merci Charity Boutique

100% Complete
1,223 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
15
Donații

De multe ori mă întrebam de ce am ajuns sa alerg sau să fac ceea ce fac. Nu am găsit un răspuns dar vreau să împărtășesc cu voi o povestioara. 

Acum ceva ani am fost diagnosticat cu cancer, eram mic şi naiv, ultrasensibil, mama obișnuia să îmi spună că ar fi trebuit să mă nasc fată :). Tin minte doar spitalul la care am mers prima oară, spitalul există şi acum în Cluj lângă unitatea de pompieri. Cert este că de atunci a început o luptă a mea cu mine, nu pot să vă spun de ce sau cum, dar asta am simțit. În naivitatea mea totul era bine, eram şi sunt un optimist incurabil în continuare. Mama mă alerga pe la doctori, nu putea accepta opinia primului care a spus că mai am puțin şi ar fi bine să mă pună undeva într-un institut. Mama, la fel de încăpățânată ca şi mine câteodată, a refuzat. Am fost la alt medic, apoi a venit intervenția chirurgicală, apoi un lung tratatament cu citostatice. Îmi aduc aminte şi acum de medicamentul care îmi era frecvent administrat: Vincristine, îmi aduc aminte de lungile zile cu perfuzi care picurau încet, încet de parcă treceau zile până când picătura ajungea în venele mele. Îmi aduc aminte de nenumăratele cocktailuri cu bariu pe care le-am băut şi alte substanțe care mai de care. Îmi aduc aminte de spitalele nu foarte prietenoase în care mi-am petrecut o bună parte din copilărie.  Asta este doar o parte din ce am trăit.  

Între timp am crescut, am depășit momentul şi nu am ajuns în cine știe ce institut.    Azi sunt sănătos, fac mișcare şi alerg.

Pe 4 octombrie am ales să alerg pentru o organizație  dragă mie, Merci Charity Boutique, alerg pentru ei si nu numai. Alerg pentru toți cei care trec sau au trecut prin asta. Încercăm să strângem fonduri pentru a facilita accesul la tratamentul stomatologic pentru copii bolnavi de cancer, un aspect important pentru a reda demnitatea lor, dacă un tratament pentru căderea părului, chiar şi temporar nu există în asemenea cazuri, tratamentul stomatologic este realizabil.   

Vă invit să fiți alături de mine şi de echipa de alergători ai Merci Charity Boutique în vederea strângerii fondurilor necesare. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

ORGANIZATORI ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB IN PARTENERIAT CU FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM SI PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI Adresa: Bucureşti, Str. Atena, nr. 20, sector 1 E-mail: info@abrc.ro Site eveniment: www.bucharest-marathon.com Site-uri organizatie: www.abrc.ro, www.voluntarinsport.ro DATA SI LOCATIA: Bucuresti, punct de start și sosire Piata Constitutiei, sambata 3 si duminica

 

15 Donații

12 Oct 2015
01 Oct 2015
Sustin cu drag proiectele care isi propun sa faca o fapta buna :)
01 Oct 2015
01 Oct 2015
01 Oct 2015
Succes!
01 Oct 2015
Un lucru marunt ce il pot face pentru al sustine pe fratele meu in tot ceea ce face...go..go..
29 Sep 2015
150 RON
Merci!
29 Sep 2015
Sanatate!
29 Sep 2015
Succes, Peter! Multumim! Esti un model pentru noi. Serios. Abia astept sa te sustin la maratonul de duminica!
28 Sep 2015
Succes!
27 Sep 2015
24 Sep 2015
24 Sep 2015
24 Sep 2015
24 Sep 2015