Alerg pentru Zana Merciluta

 

Andrei Dumitrescu Merci Charity Boutique

16% Complete
160 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Alergarea inseamna pentru mine energie pozitiva, autodisciplina si depasirea limitelor, libertate si sanatate. Sportul este un ambasador extraordinar care poate inspira si mobiliza oamenii sa contribuie pentru o cauza caritabila. Din acest motiv am decis sa ma alatur proiectului Zana Merciluta si sa alerg in cursa de 10km din cadrul Bucharest Half Marathon in beneficiul copiilor de la Institutul Oncologic Bucuresti pentru ca acestia sa primeasca tratament stomatologic gratuit. Zambetul unui copil este un lucru extraordinar si cred ca merita sa facem impreuna un mic efort pentru a-i ajuta pe acesti copii sa aiba un zambet mai frumos. Va multumesc pentru sprijin!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

​​Merci Charity Boutique este o organizație non-profit fondată în 2012 al cărei scop este sprijinirea cauzelor umanitare prin proiecte de sănătate și educație pentru copii cu probleme medicale și sociale.

 

 

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

4 Donații

[PRIVATE DONATIONS]