Zâna Merciluţă @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Supporters:

4

Donations:

29

Raised:

4,471 RON

Fundraising pages

Zâmbetul e contagios

Hei tu, asa-i ca zambetul e contagios? Plus ca e sanatos si asta ne dorim si noi pentru copiii aflati in grija Merci Charity Boutique: sa obtina si e

500 RON Target
501 RON Raised
5 Donations
100% Complete

30 de zâmbete de copil pentru 30 de ani

Cum se apropie vertiginos momentul trecerii pragului de 30 de ani, am decis să-mi donez ziua de naștere pentru a contribui la magia de a o aduce pe

1,500 RON Target
1,535 RON Raised
10 Donations
100% Complete

Daruiesc sanatate copiilor alaturi de voi/Together we offer health to children

Dragi prieteni, Anul acesta vreau sa imi sarbatoresc altfel ziua alaturi de voi. Cadoul pe care poate v-ati gandit sa mi-l oferiti, as prefera sa se

1,500 RON Target
1,300 RON Raised
7 Donations
86.666666666667% Complete

Dorinta de ziua mea

Dragii mei in curand implinesc 33 de ani. Pentru ca am fost deja intrebata de unii dintre voi ce imi doresc de ziua mea, m-am tot gandit si mi-am dat

500 RON Target
1,135 RON Raised
7 Donations
100% Complete